fbpx

Новинка від “Тетя Соня” ™ – картопляне пюре швидкого приготування!

Відчуйте ніжний смак гарячої пюрешки за лічені хвилини з новинкою від “Тетя Соня” ™. Ми створили картопляне пюре швидкого приготування з двома смаками. Воно вигоговлено зі 100% натуральної картоплі.

Тепер не потрібно чистити картоплю та готувати

Обід за мить – цими трьома словами можна описати картопляне пюре швидкого приготування від “Тетя Соня” ™. Адже, за 3 хвилини смачнюща страва у Вашій чашці!

Гаряча пюрешка буде в нагоді, коли захочеться попоїсти, а часу обмаль. Або немає куди піти пообідати чи готувати довго немає можливості. Такі випадки можуть бути, наприклад:

Гарнір – є невід’ємною частиною повноцінного обіду. Ми подбали, щоб з нашим картопляним пюре швидкого приготування Ваш обід був за розкладом незалежно від місця та часу.

Треба перекусити, а кухарювати ніколи?

Задумали піти в похід? Подбайте про своє харчування. В меню потрібно внести страви, які готуються легко та нашвидкоруч.

Влити окріп та розмішати, чи не зручно? Звичайно. Ось так і готується смачна гаряча пюрешка від “Тетя Соня” ™, тому ми і назвали її – “обід за мить”.

А якщо Ви додасте салат, шматочок рибки або м’яска, то отримаєте повноцінний обід та колосальне задоволення від їжі. Ми розробили картопляне пюре швидкого приготування “Тетя Соня” ™ зі смаками:

Ми розробляємо й інші варіанти смаків. Тому слідкуйте за новинами новинки.

Отож, поки Ви читали цю новину Ваше пюре вже готове. Смачного)